Екскурсії університетом

ПІДГОТОВЧЕ ВІДДІЛЕННЯ

ОРГАНІЗОВУЄ ТА ПРОВОДИТЬ ЕКСКУРСІЇ УНІВЕРСИТЕТОМ

для учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв

з метою визначення майбутньої професії

Фотоальбом

№п/п

Назва кафедри

Тематика лабораторних робіт

1.

Біотехнології і мікробіології

Аналіз та дослідження якості продуктів харчування. Морфологічні та культуральні ознаки мікроорганізмів. Мікробіологія галузі (сировина та готова продукція).

2.

Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Отримання рослинних олій методом пресування. Оптимізація технологічних процесів.

3.

Технології м’яса і м’ясних продуктів

Виробництво ковбасних виробів та напівфабрикатів. Визначення якості м’яса. Аналіз та дослідження органолептичних показників м’яса та його втрати при термічній обробці.

4.

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Визначення фізико-хімічних, органолептичних показників якості сировини. Ознайомлення з технологією приготування хлібобулочних та кондитерських виробів в лабораторії-пекарні, створеною фірмою ЛЕЙПУРІН (Фінляндія).

5.

Молока і молочних продуктів

Дитячі молочні консерви. Молочні консерви.

6.

Технології харчування та ресторанного бізнесу

Кулінарна етнологія

(виготовлення страв народів світу).

7.

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Аналіз готової продукції: фізико-хімічні та органолептичні показники вина, лікеро-горілчаних напоїв, пива та безалкогольних напоїв.

8.

Технології консервування

Дитячі, дієтичні вітамінізовані добавки. І, ІІ страви для хворих цукровим діабетом. Освітлення фруктових соків. Десерти.

9.

Управління персоналом та економіки праці

Тестування з визначення майбутньої професії, типу мислення, рівня креативності.

· університет налічує 44 кафедр (на сайті є їх назва), за бажанням екскурсію може бути організовано по будь-яких кафедрах.

· під час лабораторних занять екскурсанти зможуть на власні очі побачити як студенти набувають практичних навичок зі своєї спеціальності, а також прийняти участь безпосередньо у процесі лабораторної роботи і наприкінці скуштувати продукцію, вироблену студентами (наприклад: морозиво -  на кафедрі технології молока і молочних продуктів, хліб або карамель - на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів, майонез - на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів і т.п.).

· на кафедрі управління персоналом та економіки праці учні з допомогою тестових завдань можутьсформувати для себе перелік можливих варіантів майбутньої професії, які відповідають його індивідуальному типу особистості.

 

Ласкаво запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш університет!

 

Групи комплектуються від 5 осіб, прохання попередити завчасно.

Контактна особа: Панасевич Маргарита Дмитрівна, тел. 287-94-92.

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell