курси

Підготовка до вступу

 

 

   ЦЕНТР ДОУНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ

для громадян України та іноземних держав

 

 

 

 

             

 

З А П Р О Ш У Є

на підготовку до ЗНО у 2018 році

Остання нагода цього навчального року пройти підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання та вступити до університету

на державну форму навчання

п/п

Предмети

Форма навчання

Кількість занять на тиждень

Кількість годин на тиждень

Вартість

(за один предмет) за весь період грн.

Термін навчання

1.

Математика

 Хімія

Денна* (суботами)

1

6

3 000

5 місяців

Дистанційна**

 

 

1 000

2.

Українська мова та література

Денна (суботами)

1

2

1 500

3.

Додаткові предмети за вибором:

Хімія

Фізика

Вечірня

 (Пн-Пт

16.30-19.20)

1

4

2 200

*          - для слухачів 5-місячних підготовчих курсів надається бонус  – дистанційний курс (безкоштовно) з математики, хімії;

**        - дистанційна форма підготовки з математики, хімії.

 Початок занять з 13 січня 2018 року

Слухачі підготовчих курсів наприкінці навчання проходять підсумкову атестацію з профілюючого предмету, яку проводить Приймальна комісія.

Слухачам підготовчих курсів НУХТ, які отримали за підсумкову атестацію позитивний результат, видається Сертифікат про успішне закінчення підготовчих курсів із зазначеною кількістю балів за шкалою від 100 до 200 балів із підписами голови атестаційної комісії та відповідального секретаря приймальної комісії, завіреними печаткою Приймальної комісії.

Під час подання документів для вступу на навчання на спеціальності, зазначені у відповідному додатку до Умов прийому, вступник особисто подає Сертифікат про успішне закінчення підготовчих курсів до приймальної комісії.

 

Н А Ш І        П Р І О Р И Т Е Т И:

  • підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання УЦОЯО;
  • належна якість викладання;
  • різні форми навчання;
  • поглиблене вивчення навчальних дисциплін;
  • висока результативність вступу
  • додаткові бали при вступі на спеціальності, яким надається особлива підтримка відповідно до Умов прийому 2018 року.

 

Ми чекаємо на вас!

Потурбуйтесь про своє майбутнє сьогодні!
 

 

Документи:  ксерокопія паспорта, 2 фото 3х4. 

Прийом документів: 9.00-16.30

 

Адреса: 01601, м.Київ, вул. Володимирська, 70, корп. Б-107.

Центр доуніверситетської освіти

для громадян України та іноземних держав

тел. 287-94-92.

 

 

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ    УНІВЕРСИТЕТ    ХАРЧОВИХ   ТЕХНОЛОГІЙ

ПРОПОНУЄ        ЕКСКУРСІЇ     КАФЕДРАМИ

учням 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв

з метою визначення майбутньої професії

 

№п/п

Назва кафедри

Тематика лабораторних робіт

1.

Біотехнології і мікробіології

Аналіз та дослідження якості продуктів харчування. Морфологічні та культуральні ознаки мікроорганізмів. Мікробіологія галузі (сировина та готова продукція).

2.

Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Отримання рослинних олій методом пресування. Оптимізація технологічних процесів.

3.

Технології м’яса і м’ясних продуктів

Виробництво ковбасних виробів та напівфабрикатів. Визначення якості м’яса. Аналіз та дослідження органолептичних показників м’яса та його втрати при термічній обробці.

4.

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Визначення фізико-хімічних, органолептичних показників якості сировини. Ознайомлення з технологією приготування хлібобулочних та кондитерських виробів в лабораторії-пекарні, створеною фірмою ЛЕЙПУРІН (Фінляндія).

5.

Молока і молочних продуктів

Дитячі молочні консерви. Молочні консерви.

6.

Технології харчування та ресторанного бізнесу

Кулінарна етнологія

(виготовлення страв народів світу).

7.

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Аналіз готової продукції: фізико-хімічні та органолептичні показники вина, лікеро-горілчаних напоїв, пива та безалкогольних напоїв.

8.

Технології консервування

Дитячі, дієтичні вітамінізовані добавки. І, ІІ страви для хворих цукровим діабетом. Освітлення фруктових соків. Десерти.

9.

Управління персоналом та економіки праці

Тестування з визначення майбутньої професії, типу мислення, рівня креативності.

 

·         - університет налічує 44 кафедри (на сайті є їх назва), за бажанням екскурсію може бути організовано по будь-яких кафедрах.

·         - під час лабораторних занять екскурсанти зможуть на власні очі побачити як студенти набувають практичних навичок зі своєї спеціальності, а також прийняти участь безпосередньо у процесі лабораторної роботи і наприкінці скуштувати продукцію, вироблену студентами (наприклад: морозиво -  на кафедрі технології молока і молочних продуктів, хліб або карамель - на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів, майонез - на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів і т.п.).

·         - на кафедрі управління персоналом та економіки праці учні з допомогою тестових завдань можуть сформувати для себе перелік можливих варіантів майбутньої професії, які відповідають його індивідуальному типу особистості.

Групи комплектуються від 5 осіб, прохання попередити завчасно.

Ласкаво запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш університет!

 

WеЬ-site:www.nuft. edu.ua

 

Контактна особа: Панасевич Маргарита Дмитрівна