курси

Підготовка до вступу

 

 

   ЦЕНТР ДОУНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ

для громадян України та іноземних держав

 

 

 

 

             

 

Оголошується набір на шестимісячні підготовчі курси!

 

   

   Пропонуємо вам у новому 2017- 2018 навчальному році пройти підготовку до ЗНО та підсумкової атестації на підготовчих курсах

           Підсумкова атестація проводиться Приймальною комісією наприкінці навчання на підготовчих курсах.

   Слухачам підготовчих курсів, які отримали за підсумкову атестацію позитивний результат, видається Сертифікат із зазначеною кількістю балів, які враховуються під час подання документів для вступу на навчання за умови вступу на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка відповідно до Умов прийому 2018 року.

Вид навчання Термін навчання Форма навчання Предмети, що вивчаються Примітки
Підготовчі курси

6 місяців*

01.12.17-31.05.18
 

Вечірня

Денна

Очно-заочна

Дистанційна**
 

Математика, українська мова та література,хімія, фізика, іноземна мова, географія, біологія, історія України учні 11-х класів; молодь з повною загальною середньою освітою
   
   

*для слухачів 6-місячних підготовчих курсів надається бонус - дистанційний курс(безкоштовно) з предметів - математика, хімія.

**дистанційна форма підготовки з предметів - математика, хімія.

 

ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ

НА ПІДГОТОВКУ СЛУХАЧА

ЦЕНТРУ ДОУНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ

для громадян України та іноземних держав університету у 2017-2018 навчальному році

(термін навчання 6 місяців)

 

 

 

№ п/п

 

 

Види занять

 

Кількість

занять

на тиждень

 

Кількість

годин

на тиждень

 

Вартість навчання за один предмет

(в грн. за 6 міс.)

 

1.

Предмет:

математика / хімія

(денна форма навчання по суботах)

1 6  

 

2.

Додаткові предмети за вибором:

Хімія;

Фізика;

Географія;

Біологія;

Історія України;

Українська мова та література

(вечірня форма навчання по буднях)

 

1

 

4

 

3.

Додатковий предмет:

Українська мова та література

(денна форма навчання по суботах)

 

 

 

1

 

 

 

2

 

 

Н А Ш І        П Р І О Р И Т Е Т И:

  • підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання УЦОЯО;
  • належна якість викладання;
  • різні форми навчання;
  • поглиблене вивчення навчальних дисциплін;
  • висока результативність вступу
  • додаткові бали при вступі на спеціальності, яким надається особлива підтримка відповідно до Умов прийому 2018 року.

 

Ми чекаємо на вас!

Потурбуйтесь про своє майбутнє сьогодні!
 

 

Документи:  ксерокопія паспорта, 2 фото 3х4. 

Прийом документів: 9.00-16.30

 

Адреса: 01601, м.Київ, вул. Володимирська, 70, корп. Б-107.

Центр доуніверситетської освіти

для громадян України та іноземних держав

тел. 287-94-92.

 

 

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ    УНІВЕРСИТЕТ    ХАРЧОВИХ   ТЕХНОЛОГІЙ

ПРОПОНУЄ        ЕКСКУРСІЇ     КАФЕДРАМИ

учням 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв

з метою визначення майбутньої професії

 

№п/п

Назва кафедри

Тематика лабораторних робіт

1.

Біотехнології і мікробіології

Аналіз та дослідження якості продуктів харчування. Морфологічні та культуральні ознаки мікроорганізмів. Мікробіологія галузі (сировина та готова продукція).

2.

Технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Отримання рослинних олій методом пресування. Оптимізація технологічних процесів.

3.

Технології м’яса і м’ясних продуктів

Виробництво ковбасних виробів та напівфабрикатів. Визначення якості м’яса. Аналіз та дослідження органолептичних показників м’яса та його втрати при термічній обробці.

4.

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Визначення фізико-хімічних, органолептичних показників якості сировини. Ознайомлення з технологією приготування хлібобулочних та кондитерських виробів в лабораторії-пекарні, створеною фірмою ЛЕЙПУРІН (Фінляндія).

5.

Молока і молочних продуктів

Дитячі молочні консерви. Молочні консерви.

6.

Технології харчування та ресторанного бізнесу

Кулінарна етнологія

(виготовлення страв народів світу).

7.

Біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Аналіз готової продукції: фізико-хімічні та органолептичні показники вина, лікеро-горілчаних напоїв, пива та безалкогольних напоїв.

8.

Технології консервування

Дитячі, дієтичні вітамінізовані добавки. І, ІІ страви для хворих цукровим діабетом. Освітлення фруктових соків. Десерти.

9.

Управління персоналом та економіки праці

Тестування з визначення майбутньої професії, типу мислення, рівня креативності.

 

·         - університет налічує 44 кафедри (на сайті є їх назва), за бажанням екскурсію може бути організовано по будь-яких кафедрах.

·         - під час лабораторних занять екскурсанти зможуть на власні очі побачити як студенти набувають практичних навичок зі своєї спеціальності, а також прийняти участь безпосередньо у процесі лабораторної роботи і наприкінці скуштувати продукцію, вироблену студентами (наприклад: морозиво -  на кафедрі технології молока і молочних продуктів, хліб або карамель - на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів, майонез - на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів і т.п.).

·         - на кафедрі управління персоналом та економіки праці учні з допомогою тестових завдань можуть сформувати для себе перелік можливих варіантів майбутньої професії, які відповідають його індивідуальному типу особистості.

Групи комплектуються від 5 осіб, прохання попередити завчасно.

Ласкаво запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш університет!

 

WеЬ-site:www.nuft. edu.ua

 

Контактна особа: Панасевич Маргарита Дмитрівна