Сектор з надання візової підтримки

До складу Центру доуніверситетської освіти для громадян України та іноземних держав входить Підготовче відділення для іноземних громадян у складі сектору з міжнародної профорієнтаційної роботи та сектору з надання візової підтримки.

 Сектор з надання візової підтримки формує контингент іноземних студентів, бере участь у поселенні в студентський гуртожиток та документально оформляє законність перебування в Україні.

На даний час в університеті навчаються громадяни  Азербайджану, Узбекистану, Туркменістану, Білорусі, Грузії, Ізраїлю, Молдови, Конго, Камеруну, Анголи, Росії, В’єтнаму та  Іраку.

Мова навчання - українська. Іноземні громадяни, які не володіють українською, зараховуються на Підготовче відділення для іноземних громадян . Термін навчання  - 1 рік.

Період підготовки бакалаврів в університеті складає 4 роки, магістрів - 1-1,5 роки. 

    Іноземні громадяни мають можливість вступати до аспірантури та докторантури, за умови успішного закінчення університету та продемонстрували здатність до наукової та дослідницької діяльності.

   Термін навчання - 3 роки.

Документи для вступу іноземних громадян

1. Особова анкета встановленого зразка (оформлюється у відділі з надання візової підтримки).

2. Заява про допуск до участі у конкурсному відборі (оформлюється у відділі з надання візової підтримки).

3. Паспорт та копія з нотаріально завіреним перекладом першої сторінки (прізвище, ім’я, по батькові) українською мовою.

4. Документ (оригінал та копія з нотаріально завіреним перекладом російською або українською мовою) про повну загальну середню освіту з переліком предметів та отриманих на екзаменах оцінок (балів).

5. Довідка про підтвердження отримання повної загальної середньої освіти з Міністерства освіти відповідної країни (за умови 9 років навчання).

6. Медичний сертифікат, який підтверджує відсутність ВІЛ-інфекції та містить флюорографію грудної клітини. За відсутності сертифіката, або, якщо сертифікат не визнається в Україні, вступник-іноземець зобов’язаний своєчасно за власні кошти здати кров для аналізу на відсутність ВІЛ-інфекції і зробити флюорографічне обстеження грудної клітини. Документ має бути виданий не більше, ніж за 2 місяці до в’їзду на навчання в Україну.

7. Медичний сертифікат про стан здоров’я (оригінал та копія з нотаріально завіреним перекладом російською або українською мовою), який підтверджує відсутність медичних протипоказань для проживання та навчання в Україні, засвідчений офіційним органом охорони здоров’я країни, з якої прибув іноземний громадянин.

8. Свідоцтво про народження (оригінал та копія, перекладена російською або українською мовою, якщо у документі немає російського тексту).

9. Однакові кольорові фотографії розміром 3×4 см (15 шт.).

Документи, зазначені в п.п. 4, 5, 6 та 8 повинні бути засвідчені відповідно законодавства країни їх видачі та легалізовані у встановленому порядку (консульська легалізація або апостиль).

Іноземні громадяни, які закінчили підготовче відділення у вищих навчальних закладах України, додатково подають Свідоцтво про закінчення підготовчого факультету.

 Іноземні громадяни зараховуються до університету за результатами співбесіди та на основі укладеного контракту.

 

mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell